Oja semipermanenta

Afiseaza: 1-27 din 27 produse

 Filtre

Dacă ați vizitat recent un salon de unghii, este posibil să fi fost pusă una dintre cele mai mari întrebări: „ți-ar plăcea lac sau gel obișnuit?”
 

 A existat o dezbatere de lungă durată dacă să optați pentru lac normal sau lac de gel; ca și cum nu ar fi fost suficient de complicat, OPI a lansat o gamă cunoscută sub numele de Infinite Shine, despre care unii spun că este produsul intermediar atât al lacului normal, cât și al gelului.

Lacul de unghii obișnuit, simplu spus, constă în aplicarea unui strat de bază, culoare și un strat superior care apoi trebuie lăsat să se usuce. Cu cât oamenii devin mai ocupați, cu atât această opțiune este mai puțin atrăgătoare atunci când este contrastată cu lacul cu gel. Cât de des ne pătăm unghiile din cauza cât de agitați suntem sau din cauza credinței noastre greșite că lacul este complet uscat? Sunt doar atâtea ori răbdarea noastră poate fi testată!

În timp ce aplicarea lacului obișnuit pare cea mai convenabilă opțiune, deoarece o putem face singuri acasă și o completam atunci când este necesar, cel mai mare dezavantaj are potențialul de a depăși toate aspectele sale pozitive. Chipsurile de lustruit obișnuite mult prea ușor și rapid... pur și simplu nu durează atâta timp cât ne place. Din acest motiv, mulți au apelat la lac cu gel. Acest upgrade te va costa mai mult și poate dura și mai mult, dar cel puțin durează de 2-3 ori mai mult decât oja obișnuită, se usucă instantaneu și rămâne strălucitor până la îndepărtare! Ce ti-ai putea dori mai mult?! Similar cu polonezul obișnuit, se aplică un gel coat apoi culoarea, urmată de un top coat. Înainte de a trece la următorul strat, cu geluri,

Totuși, nu doar procesul de aplicare este diferit. Îndepărtarea lacului de gel ar putea fi o bătaie de cap. Din păcate, nu este la fel de ușor ca să-l îndepărtezi cu vată și demachiant de ojă; se recomandă îngrijire profesională. Pentru a-l îndepărta fără a deteriora patul de unghii, cel mai bine este să piliți primul strat sau două de lac de gel și apoi să-l înmuiați într-un agent de îndepărtare a lacului de unghii, astfel încât să se ridice de pe unghie pentru a fi răzuit.

OPI a venit acum cu perfectul intermediar: Infinite Shine. Acest lucru este foarte asemănător cu lustruirea obișnuită. Se aplică și se îndepărtează exact în același mod, dar durează mai mult (puțin peste o săptămână) și este la fel de strălucitoare ca oja cu gel. Acest sistem „hibrid” oferă o strălucire ridicată și până la 10 zile de purtare cu propriul grund și luciu personal.

 Lacul este o opțiune excelentă pentru cei care se plictisesc cu ușurință sau le place să-și schimbe culoarea des și se bucură de experimente, iar Infinite Shine poate fi o opțiune pentru cei cărora le place aspectul gelurilor, dar pur și simplu nu se pot dedica efortului de a le aplica și de a le îndepărta, sau pur și simplu nu găsesc timp pentru a merge la un salon.

 

Suport clienti L-V 10.00-18.00

0740123000 ter22area@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!